Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, σύσκεψη με την συμμετοχή του βουλευτή Καβάλας, Γιάννη Πασχαλίδη, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γεώργιου Γραμμένου, του αντιπρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), Δημήτρη Μπαντέκα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκου Δέμπα και εκπρόσωπου του υπουργού εθνικής άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, με θέμα την αξιοποίηση του παλιού δικαστικού μεγάρου.

Μετά την σύσκεψη, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το παλιό δικαστικό μέγαρο, αυτό το εμβληματικό κτήριο που είναι άμεσα συνυφασμένο με την ιστορία της Καβάλας, δυστυχώς βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Υπάρχει αδιαφορία από τους ιδιοκτήτες του κτηρίου, που είναι η ΕΤ.Α.Δ. Γι’ αυτό τον λόγο, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μία κινητοποίηση από τους θεσμικούς φορείς και την τοπική κοινωνία, προκειμένου να πιεστεί η ΕΤ.Α.Δ. να προχωρήσει στην παραχώρηση του κτηρίου. Θα αναμένουμε την πορεία των διαπραγματεύσεων του Δήμου Καβάλας με την ΕΤ.Α.Δ., διατηρώντας παράλληλα ψηλά στην ατζέντα το εν λόγω θέμα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.