Με πρωτοβουλία του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη κι έπειτα από την έκδοση έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.), για χιονόπτωση και παγετό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την συμμετοχή εκπροσώπων της Αστυνομικής, της Λιμενικής και της Πυροσβεστικής Αρχής του νησιού. Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και περιβάλλοντος του Δήμου, Ευστράτιος Πυρήνας, ο πρόεδρος του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Δημήτριος Μανίτσας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, Στυλιανός Ψαρογιάννης, η διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Θάσου, Ευανθία Αλατά και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου, Αλέξιος Ρόιδος.

Σκοπός ήταν, ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, για την αντιμετώπιση των φαινομένων που τυχόν εκδηλωθούν. Μετά την συνάντηση, στην οποία διαπιστώθηκε η ετοιμότητα όλων των φορέων, οι συμμετέχοντες κάλεσαν τους πολίτες της Θάσου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να περιορίσουν τις μετακινήσεις και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις στις περιοχές με παγετό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.