Σχολιάζοντας τις δικές μας σκέψεις σε προηγούμενο σημείωμα για την επένδυση στο λιμάνι Απ. Παύλος της Καβάλας, του “Kavala Port Center” της εταιρείας «Γεωργούλιας Α.Ε.», γράψαμε για τις απίστευτες καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες που κρατούν 11 ολόκληρα χρόνια… Φίλος αναγνώστης, δικηγόρος στο επάγγελμα, μας ρώτησε γιατί ο επιχειρηματίας ανέχεται αυτές τις καταστάσεις και δεν υποβάλλει μηνύσεις σε όποιον εσκεμμένα δημιουργεί αυτές τις καθυστερήσεις. Ο νόμος προβλέπει, είπε, φυλάκιση μέχρι 10 έτη, σε όποιον δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξη κάποιας επένδυσης.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα πράξει ο συμπολίτης Σωτήρης Γεωργούλιας, αλλά πιστεύουμε πως στο τέλος, κανείς δεν θα μείνει χωρίς να αντιμετωπίσει τις σχετικές συνέπειες του νόμου, δεδομένου ότι οι καταστάσεις αυτές τον ζημίωσαν ανεπανόρθωτα οικονομικά και ψυχολογικά και σίγουρα θα αναζητήσει δικαίωση όταν το αποφασίσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.