Με στόχο την παρουσίαση και την προβολή της χορωδιακής μουσικής ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας, αλλά και τη γνωριμία και ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των χορωδιών, των φορέων και των πόλεων που εκπροσωπούν, ο Δήμος Καβάλας και η παιδική κατασκήνωση «Τσαφ-Τσουφ» συνδιοργανώνουν χορωδιακή συνάντηση, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:30 (8:30 το βράδυ) στην πλατεία Ελευθερίας. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, δέκα πολυμελείς χορωδίες ενηλίκων, από την Καβάλα, τις όμορες περιοχές και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, επισκέπτονται την Καβάλα και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από μία μουσική εκδήλωση, που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στη χορωδιακή συνάντηση συμμετέχουν: μουσικός σύλλογος Λάρισας, μουσικός σύλλογος Τυρνάβου, Ποντιακή παραδοσιακή χορωδία Μαυροβάτου Δράμας, χορωδία Βραυρωνίας Αρτέμιδος Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας, χορωδία Κυριακίου Λειβαδιάς, μικτή χορωδία συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας «Η Ξηροκρανιά», χορωδία Νέας Καρβάλης, χορωδία Θρακικής Εστίας Καβάλας, χορωδία συλλόγου Θρακιωτών Νέστου.

Τα χορωδιακά σύνολα θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, αποτελούμενο από έντεχνα ελληνικά, χορωδιακά επεξεργασμένα παραδοσιακά τραγούδια, τραγούδια γνωστών και αγαπημένων Ελλήνων και ξένων συνθετών και προσωπικές δημιουργίες των μαέστρων που τις διευθύνουν, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές εκτελέσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.