«Απέδωσε η προσπάθεια, για την ένταξη των έργων που αφορούν στην αναβάθμιση του υδρευτικού δικτύου του Δήμου Καβάλας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό προέκυψε από τη συνεργασία που είχαν ο υπουργός εθνικής άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με τον υπουργό εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Αναλυτικά οι αποφάσεις, η επίσημη δημοσίευση των οποίων επίκειται τις αμέσως επόμενες μέρες, αφορούν: α) στην «προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας», προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, β) στην «κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας-ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου της πόλης», προϋπολογισμού 14.180.000 ευρώ.

Πρακτικά, με τα έργα αυτά εκσυγχρονίζεται σημαντικά ο εξοπλισμός της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., καθώς ενισχύεται με 10.000 υδρόμετρα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται το δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Καβάλας, συμπεριλαμβανομένου και της περιοχής του Περιγιαλίου». Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του υπουργού εθνικής άμυνας και βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.