Γραπτή δήλωση του Υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου

0

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, έκανε δήλωση για τη διοίκηση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη:

«H διοίκηση Γιαννακίδη δεν μπορεί, εδώ και χρόνια, να διακρίνει ούτε το ρόλο αλλά ούτε και την αναγκαιότητα ενός σύγχρονου οργανογράμματος στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ομοίως δεν μπορεί να αντιδιαστείλει δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες, αυτές του συγκεντρωτισμού & της περιφερειακής συνείδησης. Έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και παρά την αντίδραση της αντιπολίτευσης, η διοίκηση Γιαννακίδη κατένειμε, στη χθεσινή συνεδρίαση του Π.Σ., τις θέσεις εποχιακού προσωπικού ως εξής : «όλες στην έδρα της περιφέρειας και μία (1) μόνο σε κάθε Π.Ε.»

Οι θέσεις εποχιακού προσωπικού είναι ελάχιστες αριθμητικά αλλά πέρα από τον αριθμό η εμμονή στην ίδια «κατανομή» παραμένει σταθερή. Όπως σταθερή παραμένει και η έγκριση της «κατανομής» αυτής με την ψήφο και Περιφερειακών Συμβούλων που εκλέγονται στην Π.Ε. Καβάλας.

Αν μιλήσουμε με παραδείγματα για τις ανάγκες που υπάρχουν, η υποστελέχωση της κτηνιατρικής υπηρεσίας στην Καβάλα είναι χαρακτηριστική σε σχέση με τις υφιστάμενες ανάγκες, αφού μόλις πριν 4 ημέρες καταγράφηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες συμπολίτη μας για την έλλειψη κτηνιάτρου που έθεσε σε κίνδυνο την πραγματοποίηση εξαγωγών ψαριών στην Ιαπωνία.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.