Τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, επισκέφτηκαν στο γραφείο της εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 12ου δημοτικού σχολείου Καβάλας, η διευθύντρια και εκπρόσωποι των δασκάλων, προκειμένου να την ενημερώσουν, για τις δυσκολίες τις οποίες θα αντιμετωπίσουν από την προσωρινή μεταστέγαση του σχολείου. «Είναι γνωστό, πως ήδη υπογράφηκε σύμβαση με τον εργολήπτη, ο οποίος θα κάνει τις παρεμβάσεις στο 12ο και στο 21ο δημοτικό σχολείο στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης το οποίο χρηματοδοτείται από το Ε.Σ.Π.Α., με το ποσό 8.300.000 ευρώ και για τα δύο σχολεία. Στο πρόγραμμα εντάχθηκε το σχέδιο του Δήμου Καβάλας, λόγω του υψηλού βαθμού ετοιμότητας, όπως και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

«Κατά τη συνάντηση που είχαν με τη δήμαρχο, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσουν οι οικογένειες των μαθητών, δεδομένου ότι θα χρειαστεί να μεταστεγαστεί το σχολείο στο 25ο και στο 15ο, μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών.

Η δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευαγγελία Δρακονάκη, παρουσία του προέδρου της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, Περικλή Τελίδη, εξήγησαν τις απαραίτητες διαδικασίες τις οποίες προβλέπει ο νόμος, για την πλήρη εκκένωση των σχολείων, κατά τη διάρκεια των εργασιών, ζήτησαν τη συνεργασία και την κατανόησή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα το πολύ σημαντικό αυτό έργο», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.