Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας απάντησε στην ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και γενικότερα την κοινωνική πολιτική, με το ακόλουθο σχόλιο: «Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά, αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στον Μάκη Παπαδόπουλο για πράγματα αυτονόητα. Είναι, όμως, σημαντικό για τέτοια λεπτά ζητήματα να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Χαιρόμαστε που κάνει προσπάθεια να είναι ενημερωμένος για ζητήματα του Δήμου, έστω και με ένα-δύο μήνες καθυστέρηση, αδυνατούμε, όμως, να κατανοήσουμε τη χρησιμότητα μιας δημόσιας ανακοίνωσης με πομπώδες δελτίο Τύπου, που ζητά «να ενταχθεί άμεσα στον Δήμο το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»!!! Ζητά, δηλαδή, την εφαρμογή ενός νόμου του κράτους! Είτε οι συνεργάτες του τον ενημερώνουν με σημαντική καθυστέρηση, είτε καθόλου.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τον Μάκη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, πως η εισήγηση για την ένταξη των ΙΔΟΧ του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», στο οργανόγραμμα του Δήμου, βρίσκεται ήδη στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας, καθώς η διοίκηση το προετοίμασε στις αρχές του μήνα. Για τη δε μετακίνηση, ή μη, των ΙΔΑΧ, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Νομικό Πρόσωπο την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, ώστε με βάση και τις διευκρινιστικές απαντήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, να παρθούν αποφάσεις.

Όσο για τις «δεσμεύσεις» του για την κοινωνική πολιτική, δεν χρειάζεται παρά να δει τα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου και του Νομικού Προσώπου και θα ανακαλύψει ότι είναι ήδη υλοποιημένες. Η κοινωνική ευαισθησία της διοίκησης και της δημάρχου είναι αδιαμφισβήτητη κι έχει αποδειχθεί εμπράκτως».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.