Για πρώτη φορά δεν εξελέγη μετά από 32 χρόνια, δημοτικός σύμβουλος

0

Από τη θέση αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας, που κάποια άτομα της μέχρι τώρα συμπολίτευσης, δεν εξελέγησαν, αλλά και την ιδιαίτερη χαρά μας για κάποια άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη της μέχρι τώρα διοίκησης που ο λαός της Καβάλας, δεν τους εξέλεξε. Λυπόμαστε που δεν εξελέγη, έστω στην αντιπολίτευση ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, (και ίσως και πανελληνίως) ο Τάσος Χατζηαναστασίου, σημερινός Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου. Ο Τάσος Χατζηαναστασίου, εκλέγεται συνεχώς, από την πρώτη θητεία του Λευτέρη Αθανασιάδη, το 1982, δηλαδή επί 32 χρόνια συνεχώς.

Αυτό, αναμφισβήτητα σημαίνει ότι είναι πολύ αγαπητός και ότι προσέφερε ότι μπορούσε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, ή όποια άλλη του ανέθετε ο εκάστοτε Δήμαρχος. Το ενδιαφέρον του για τον τόπο ήταν πάντα πραγματικό, δούλευε με αυταπάρνηση για το γενικό καλό και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που είχαν οι υπηρεσίες. Κυρίως δεν εβλήθη από την κατάρα της αλαζονείας από την οποία πλήττονται συνήθως οι κατέχοντες εξουσία. Αυτή τη φορά, ο εκλογικός νόμος, οι πολλές παρατάξεις που πήραν μέρος στις εκλογές και ο μεγάλος ανταγωνισμός στην προσπάθεια κατάκτησης του σταυρού προτίμησης, δεν του επέτρεψαν και δεν μπόρεσε να κατακτήσει μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.