• Αναρωτιέμαι, καρντάσια, γιατί η κυβέρνηση να τοποθετήσει διοικητή στη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Περιγιάλι, στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», όταν έως το τέλος του έτους που διανύουμε, η δομή αυτή θα αδειάσει, όπως δεσμεύτηκε ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον Θίοντορ.
  • Κι όχι μόνο τοποθέτησε διοικητή, αλλά θα τον πληρώνει με 3.000 ευρώ τον μήνα, για τους υπόλοιπους επτά μήνες! Εάν κάνετε τον πολλαπλασιασμό, θα βγάλετε ότι ο διοικητής θα πληρωθεί 21.000 ευρώ έως το τέλος του 2020! Άραγε, ο δήμαρχος Καβάλας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, ή ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, βγάζουν τόσα χρήματα σε επτά μήνες;
  • Τους «συντρόφους» στο ΚΙΝ.ΑΛ. (Κίνημα Αλλαγής), ωστόσο, τους ενόχλησε ότι η επιλογή του διοικητή δεν έγινε με αξιοκρατικό κριτήριο! Συγνώμη, καρντάσια, ποια προσόντα πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει τον «τοποτηρητή» σε μία δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, που ελέγχεται πλήρως από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και τις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις; Είναι δημόσιες Υπηρεσίες, ή δημόσιοι Οργανισμοί, οι δομές αυτές και πρέπει να γίνει διαγωνισμός υποψηφίων;
  • Εντάξει, υπήρχαν μερικοί «ξέμπαρκοι» και η κυβέρνηση θέλησε να τους «βολέψει», αλλά ο νταλκάς των Καβαλιωτών είναι, να σταματήσει η λειτουργία της δομής μέσα στον αστικό ιστό και να αποδοθεί, επιτέλους, το παλιό στρατόπεδο στους Καβαλιώτες. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον στόχο αυτό, γιατί έτσι επιθυμούν μερικοί.
  • Εάν ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε στον Θίοντορ, ότι έως το τέλος του 2020, η δομή στο Περιγιάλι θα αδειάσει από μετανάστες και πρόσφυγες, για να πάψει ο δήμαρχος Καβάλας να ασχολείται με τη δομή, οι υπόλοιποι πρέπει να υπενθυμίζουμε στον υπουργό και τους κυβερνώντες τη δέσμευση. Κι όταν έρθει η ημέρα των εθνικών εκλογών, να δεσμευτούμε κι εμείς, πως θα ανταποδώσουμε την ειλικρίνεια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.