Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του «Κινήματος Αλλαγής» έδωσε στην δημοσιότητα την «απάντηση» του υφυπουργού κοινωνικής ασφάλισης στην ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Μουλκιώτη, σχετικά με τις απολύσεις εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Την περασμένη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, απαντήθηκε στην Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του «Κινήματος Αλλαγής», σχετικά με τις απολύσεις εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων. Δεν απαντήθηκε από τον κ. Χατζηδάκη, ο οποίος «κρύφτηκε», όπως άλλωστε «κρύβονται» τόσο καιρό και οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Τσακλόγλου, υφυπουργός κοινωνικής ασφάλισης, όχι μόνο δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, από όσες του έθεσε ο κ. Μουλκιώτης, αλλά σχεδόν πανηγύρισε για το μειωμένο -κατά τα λεγόμενα του- ποσοστό ανεργίας και έστειλε τους απολυμένους στον Ο.Α.Ε.Δ. Δυστυχώς, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Η παράταξη των απολύσεων και των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Αθέτησαν τις υποσχέσεις που πρόσφατα έδωσαν οι ίδιοι, δια στομάτων Μητσοτάκη και Χατζηδάκη. Ακόμα και σήμερα, οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν λάβει θέση, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Η ιστορία έγραψε πως οι πρώτες ομαδικές απολύσεις έγιναν επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας με νόμο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.