«Δεν βρήκαμε πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, ούτε ανάλογα κονδύλια από την προηγούμενη διοίκηση, είπε ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης. Εμείς, δεν πρόκειται να κάνουμε όλα αυτά τα φαντασμαγορικά, (υποθέτουμε ότι αναφερόταν στη συναυλία που γινόταν, άλλες χρονιές), αλλά θα κάνουμε εκδηλώσεις στις γειτονιές».

Γίνεται αντιληπτό, πως στον Δήμο τα έχουν πραγματικά χαμένα. Και πότε έπρεπε η προηγούμενη δημοτική αρχή να ετοιμάσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αφού οι εκλογές έγιναν τον Μάιο; Και καλά. Δεν θέλει ο Δήμαρχος να ξοδέψει λεφτά για να διασκεδάσει ο κόσμος με λαϊκό τρόπο. Να μη κάνει τη συναυλία. Τι άλλο θα κάνει για να κατεβάσει τον κόσμο στο κέντρο της πόλης; Ή καλύτερα, τι στόχο νομίζει πως έχουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις;;;

Λόγω της γειτνίασής μας με τη Δράμα, δεν θέλουμε στον Δήμο μας να κάνουμε μια άλλη μηνιαία εκδήλωση που θα ανταγωνιστεί την Ονειρούπολη. Θέλουμε να κάνουμε εκδηλώσεις που να έχουν ενδιαφέρον για τους καβαλιώτες και τις μέρες που δεν θα πάνε στη Δράμα, να μη μείνουν στο σπίτι, αλλά να κατέβουν στο κέντρο της Καβάλας, να χαρούν τον διάκοσμο, να χαρούν κάποιες εκδηλώσεις μικρές, αλλά έξυπνες και ο τυχόν επισκέπτης της πόλης να νοιώσει τη ζεστασιά των Χριστουγέννων. Να υπάρχει η φάτνη και ο Άγιος Βασίλης για να φωτογραφηθούν εκεί οι οικογένειες, να ονειρευτούν τα παιδιά και να χαρούν τις φωτισμένες και καλοδιακοσμημένες βιτρίνες. Να περάσουν από τα μαγαζιά οι καβαλιώτες και να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται, ή ό,τι δουν και θα τους αρέσει.

Δεν μπορεί, ο Δήμος Καβάλας, εν ονόματι της πολιτιστικής διαπαιδαγώγησης που θέλει ο Δήμαρχος να επιβάλει στους καβαλιώτες, να μην κάνει τίποτα στο κέντρο της πόλης, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.