Η διεξαγωγή παιχνιδιών των πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών και της Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών, έδειξε την ανάγκη να αξιοποιηθείτο πολύ όμορφο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος του 6ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας. Επίσης, ανέδειξε τα προβλήματα και τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν, ώστε το εξαιρετικό, επαναλαμβάνουμε, κλειστό γυμναστήριο, να μπορεί να φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις.

Με αφορμή τα παιχνίδια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκαν αρκετοί λαμπτήρες φωτισμού, ωστόσο η βασικότερη παρέμβαση που πρέπει να γίνει, είναι η τοποθέτηση καινούργιου δαπέδου. Η νέα όψη θα συμπληρωθεί, ακόμα, με την ανακαίνιση των αποδυτηρίων και τα πλαστικά καθίσματα στην κερκίδα.

Ευελπιστούμε πως η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, θα δρομολογήσει την ανακαίνιση του γυμναστηρίου, ώστε να αποδοθεί, σύντομα, στους μαθητές των σχολείων και στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης. Κάποτε, πρέπει να αποσυμφορηθεί το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου”, από τις διοργανώσεις των σχολικών πρωταθλημάτων και των αθλητικών συλλόγων.

Όσον αφορά την επιτραπέζια αντισφαίριση, στα παιχνίδια που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου 2018 συμμετέχει ο τοπικός σύλλογος (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας) με αντίπαλες ομάδες: τον Ολυμπιακό Περαιώς, τον Γ.Α.Ο.Πειραιώς, τον Α.Σ. Πέρα (στις γυναίκες), τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης (στους άνδρες).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.