Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, παραβρέθηκε στην αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής αρδευτικού δικτύου στη Λεκάνη του Δήμου Νέστου, έργο που θα συμβάλλει στον διπλασιασμό της παραγωγής πατάτας στην περιοχή. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ο βουλευτής είχε καταφέρει στα τέλη του 2014, να εγκριθούν 500.000 ευρώ για το συγκεκριμένο έργο, με την ένταξη του στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας του, πέτυχε να εγκριθούν 500.000 ευρώ για την κατασκευή αγροτικών δρόμων στην περιοχή της Φωληάς και Μυρτοφύτου, καθώς και 500.000 ευρώ, για την αγορά σωλήνων στον Τ.Ο.Ε.Β. της Πιερίας κοιλάδας του Δήμου Παγγαίου. Τα δύο αυτά έργα ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο του 2015. «Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τις προσπάθειες μου για τους επαγγελματίες αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, οι οποίες έχουν συνέχεια και συνέπεια. Φτάνει, μόνο, να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι και να ενδιαφερθούν, προκειμένου να βοηθήσουμε, όλοι μαζί, την τοπική κοινωνία. Ένα βήμα τη φορά και συνεχίζουμε», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.