Γενικό μπλακ-αουτ σε ολόκληρη την πόλη της Καβάλας!

0

Στα σκοτάδια βυθίστηκε η πόλη της Καβάλας και παραμένει μεχρι αυτή την ώρα από τις 12 περίπου τα μεσάνυχτα. Τα συνεργεία της ΔΕΗ “έχουν πάρει φωτιά” προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Το τεράστιο φεγγάρι, μια ημέρα πριν την αυγουστιάτικη πανσέληνο μπορεί να εξυπηρετεί τους περισσότερους ρομαντικούς ολιγαρκείς οσον αφορά τον φωτισμό, αλλα το πρόβλημα λόγω της ασυνήθιστης για βράδυ υψηλής θερμοκρασίας ταλαιπωρεί τους κατοίκους για λίγη ελπίζουμε ακομη ώρα…

Η βλάβη σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει με πυρκαγιά που ξέσπασε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, γεγονός που κάνει αμφίβολη τη γρήγορη αποκατάσταση.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η φωτιά στον υποσταθμό του Αγίου Αθανασίου προκλήθηκε απο έκρηξη. Αντίστοιχη έκρηξη μάρτυρες αναφέρουν ότι σημειώθηκε και στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα βυθίζοντας στο σκοτάδι μερος του χωριού, ενώ χωρίς ρεύμα ειναι και άλλες περιοχές του νόμου οπως ο Αγίος Ανδρέας, η Ελευθερούπολη, η Άυλη, η Νέα Πέραμος, η Ηρακλείτσα, η Ν. Καρβάλη κά

Φως στην πόλη δίνουν μόνο η περιοχή του λιμένα και του τελωνείου, τα ξενοδοχείο Ωκεανίς, Εσπέρια και Lucy καθώς και το Νοσοκομείο Καβάλας.

Νεοτερη ενημερωση: Στη 1:40 επανήλθε το ρεύμα σχεδόν σε ολόκληρη την πόλη της Καβάλας και αν όχι σε όλες, στις περισσότερες περιοχές του νομού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here