Από τον υποψήφιο δήμαρχο Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη σωστή επιλογή», Βασίλη Ξουλόγη, απεστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Εθισμένη στα ψέματα και τις ανακρίβειες, εξακολουθεί να πολιτεύεται η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου. Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της συναλλαγής, ο κος Αναστασιάδης:

-Ισχυρίστηκε ότι βρήκε μόνο 34.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Τεράστιο ψέμα. Από τα επίσημα έγγραφα αποδεικνύεται ότι, όταν ανέλαβε υπήρχαν 1.220.0002,06 ευρώ στο ταμείο του Δήμου Παγγαίου, 199.889,02 ευρώ στο ταμείο του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Φροντίδα & Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου» και 23.634,38 ευρώ στην κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Παγγαίου.

-Είπε ότι «οι υποχρεώσεις εκάστου μήνα, πληρώνονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του επόμενου μήνα». Ξέχασε, βεβαίως, να μιλήσει για τα χρέη με τα οποία φόρτωσε τη Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου. Δεν θυμήθηκε ότι, το 2014 παρέλαβε μία επιχείρηση με πλεόνασμα 309.643,55ευρώ στο ταμείο και το 2019 θα την παραδώσει χρεοκοπημένη, αφού οι οφειλές της ξεπερνούν τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.

-Αράδιασε, πάλι, εκατομμύρια για υποτιθέμενα έργα, αλλά δεν τολμάει να απαντήσει συγκεκριμένα για τις ημερομηνίες μελέτης και ένταξης των μεγάλων έργων που ανακοινώνει ως δικά του.

-Λησμόνησε και πάλι να αναφέρει έστω και ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, μελέτησε και εκτελεί τα τελευταία 5 χρόνια. Διότι, δυστυχώς για τον τόπο μας, δεν υπάρχει.

-Ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει τον βιολογικό καθαρισμό Παγγαίου, τον οποίο δημοπρατήσαμε στις 30.4.2013. Μετά από 6 χρόνια ολιγωρίας, χωρίς καμία ντροπή θα εμφανιστεί να κόψει προεκλογικές κορδέλες.

-Εξήγγειλε προεκλογικές αναπλάσεις και ασφαλτοστρώσεις, για να καλύψει τη γύμνια του.

Όσο κι αν προσπαθήσει να κάνει το μαύρο άσπρο, οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι είχαν την ικανότητα να οραματιστούν και να δημιουργήσουν για τον τόπο. Γνώρισαν, από πρώτο χέρι, τα μηδενικά αποτελέσματα που είχαν η διαρκής απουσία, η ανικανότητα και η πολιτική συναλλαγή. Γι’ αυτό, οι δημότες αναρωτιούνται «τελικά πού είναι αυτός ο δήμαρχος, γιατί δεν τον βλέπουμε;», όπως ο ίδιος ομολόγησε με παράπονο. Δεν σας βλέπουν, επειδή είστε αόρατος κύριε Αναστασιάδη! Κι εσείς και το υποτιθέμενο έργο σας.

Υ.Γ. Για των λόγων το αληθές, επισυνάπτονται τα επίσημα έγγραφα που τεκμηριώνουν τα ψέματα και τη μεγάλη πολιτική απάτη τη απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Παγγαίου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.