Βρέθηκε συμβιβαστική και εξωδικαστική λύση για το πάρκινγκ «Ροδόπη»

0

Με εξώδικο «απάντησε» ο μισθωτής του πάρκινγκ «Ροδόπη», στο εξώδικο που παρέλαβε από το Δήμο Καβάλας, με το οποίο του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το χώρο, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο της πόλης.

Οι δύο πλευρές θα οδηγούνταν στη δικαστική αίθουσα και όπως είπε ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, θα μπλέκονταν σε μία διαμάχη με μακρύ χρονικό ορίζοντα.

Τελικά, πρόσθεσε ο δήμαρχος Καβάλας, βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση, με την οποία κατοχυρώνεται ο Δήμος, ο μισθωτής και το μίσθωμα. Η λύση ήταν να δοθεί παράταση στην εκμίσθωση του πάρκινγκ έως το 2019, με μηνιαίο μίσθωμα 6.500 ευρώ.

Το θέμα αυτό ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας, αφού η Άννα Τσάλκου, σύμβουλος της αντιπολίτευσης ψήφισε «παρούσα». Παρομοίως ψήφισε και στο θέμα που αφορούσε την παράταση, ή μη, της εκμίσθωσης του κυλικείου στο κλειστό κολυμβητήριο.

Τα υπόλοιπα θέματα, τα οποία αφορούσαν προεγκρίσεις ίδρυσης καταστημάτων παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος εγκρίθηκαν ομόφωνα και θετικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.