Βαθύτατη ανησυχία για τις εξελίξεις στο θέμα της διέλευσης του αγωγού ΤΑΡ από το συνδυασμό «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση»

0

Ο συνδυασμός «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» κι ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς, δηλώνουν τη βαθύτατη ανησυχία τους για τις διαφαινόμενες εξελίξεις γύρω από το μείζον για την τοπική οικονομία θέμα της διέλευσης του αγωγού ΤΑΡ -σύμφωνα με τους υφιστάμενους σχεδιασμούς- μέσα από καλλιεργήσιμες, γόνιμες εκτάσεις.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού δήλωσε αναφορικά με τη λειτουργία στην Καβάλα, γραφείου «ενημέρωσης» από την Κοινοπραξία:

«Για μας, τουφεκιές στον αέρα δεν υπάρχουν! Είναι σαφές ότι, οι κοινωνικοί αγώνες πρέπει να φτάνουν στο τέλος τους με απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες. Οι κοινωνίες διατάζουν, δεν διατάζονται από κανέναν!».

Τα ερωτήματα αμείλικτα:

Γιατί ξεκινά η λειτουργία γραφείων ενημέρωσης σε Καβάλα και Γραβούνα ενώσω οι διαβουλεύσεις «υποτίθεται» ότι συνεχίζονται;

Στο πρόσφατο ραντεβού στην Αθήνα δεν είχε δοθεί υπόσχεση ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί όσο συνεχίζεται η διαπραγμάτευση;

Τι συνέβη με το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και τον απερχόμενο πρόεδρο Λάζαρο Βασιλειάδη;

Οι πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει από κοινού με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς, στο ζήτημα της εναλλακτικής όδευσης του αγωγού -ειδικά μέσα από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στα Τενάγη των Φιλίππων και αλλού- συνεχίζουν να υφίστανται ή ακυρώνονται/διαγράφονται με την αλλαγή ηγεσίας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.