Με μία συγκέντρωση που θύμιζε προηγούμενες δεκαετίες, όταν πλήθος οπαδών κομμάτων συνέρρεε στις πλατείες, για να «αποθεώσουν» τον πολιτικό ηγέτη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Ερυθρού Σταυρού, την τελευταία προεκλογική ομιλία του.

Η συγκέντρωση είχε «πανηγυρικό» χαρακτήρα και άρχισε με την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου νίκης, όπως το χαρακτήρισε, με την εκφώνηση του ονοματεπώνυμου και του επαγγέλματος κάθε υποψηφίου ξεχωριστά. Την κεντρική προεκλογική εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί εργαζόμενοι στις δύο μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες του Νομού, των Λιπασμάτων και των Πετρελαίων, που αποτελούν τον βασικό πυρήνα στο ψηφοδέλτιο και των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Παππά. Ο «πυρήνας» αυτός δημιούργησε και την πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Στην εισαγωγή της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας σχολίασε ότι, η προσπάθεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής, κυρίως, να υποβαθμίσει τη δυναμική του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση», χρησιμοποιώντας τις δημοσκοπήσεις, «έπεσε στο κενό». Τα «παπαγαλάκια», κατάπιαν τη γλώσσα τους και μπήκαν στα κλουβιά τους», είπε. Σημείωσε ότι, ο συνδυασμός που θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2019, είναι πιο αντιπροσωπευτικός σε σύγκριση με τον συνδυασμό των εκλογών του 2014. Επεσήμανε, ακόμα, ότι το πρόγραμμα συνδιαμορφώθηκε με τους πολίτες, μέσω του διαλόγου που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο και με τη χρήση του «εργαλείου» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης, λιμενικοί αστυνόμοι ζήτησαν από τους διοργανωτές, να μην καταληφθεί από το κοινό όλο το πλάτος του ρεύματος κυκλοφορίας των οχημάτων μπροστά από το εκλογικό κέντρο, ο υπαξιωματικός μάλιστα ζήτησε να του δείξουν την άδεια για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, που χορήγησε ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας, ωστόσο δεν εισακούστηκαν. Έτσι, η κυκλοφορία διακόπηκε στο ένα ρεύμα και αμφιδρομήθηκε, προσωρινά, το απέναντι προς την πλευρά της θάλασσας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.