-Επειδή ο Alex Haditaghi ανησυχεί για τον ερχομό δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και την ομάδα του Α.Ο.Κ., του Νιγηριανού Sunday Alimi και του Ιρανού Saeid Hosseinpour, επειδή η ελληνική πρεσβεία καθυστερεί υπερβολικά στην έκδοση μιας απλής βίζας, όπως αναφέρει στο τελευταίο μήνυμά του, έχω να του προτείνω το εξής αποτελεσματικό.

-Αντί να δώσει τα χρήματα στην ελληνική πρεσβεία, για την έκδοση της βίζας, να δώσει κάτι παραπάνω σε έναν διακινητή μεταναστών και να επιβιβαστούν οι δύο ποδοσφαιριστές σε σκάφος, ή φουσκωτή βάρκα, στα παράλια της Μικράς Ασίας, για να περάσουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εκεί, θα τους «υποδεχτούν» οι Έλληνες λιμενοφύλακες και οι αστυνομικοί, για να τους μεταφέρουν στις σύγχρονες δομές φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, όπου θα καταθέσουν αίτηση για χορήγηση ασύλου.

-Έως ότου εξεταστεί το αίτημα για το άσυλο, μπορεί να τους μεταφέρει στην δομή φιλοξενίας στο Περιγιάλι Καβάλας. Έτσι, θα λυθεί το ζήτημα και έως ότου εγκριθεί η χορήγηση ασύλου, θα λάβουν προσωρινή άδεια παραμονής, για να μπορέσουν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League 2!

-Δεν καταλαβαίνω, Alex καρντάσι, με ποιους πολιτικούς συναναστρέφεσαι και ποιοι «κυβερνητικοί εκπρόσωποι» σου λένε πως, η Ελλάδα είναι «ανοιχτή» να συνεργαστεί για να βοηθήσει τον Α.Ο.Κ. Όταν αντιληφθείς τι σημαίνει «έχω εμπιστοσύνη» στους πολιτικούς στην Ελλάδα, θα αλλάξεις γνώμη για την πολιτική και τα περισσότερα άτομα που ασχολούνται μ’ αυτή στην χώρα που ήρθες για να επενδύσεις.

-Η «συνεργασία» στην Ελλάδα απαιτεί μεγάλη υπομονή, «γερά νεύρα» και «δυνατό στομάχι». Άλλωστε, πήρες μία πολύ καλή γεύση από το περασμένο καλοκαίρι όσον αφορά τον Α.Ο.Κ. και εύχομαι να μην περάσεις τα ίδια, με την επένδυση που θέλεις να κάνεις στην «Αλάνα» της Νέας Ηρακλείτσας.

-Για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να επισκεφτούν την Ελλάδα για να εργαστούν, μην προβληματίζεσαι. Θα αναλάβει προσωπικά ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου να δώσει λύση, μαζί με τον υπουργό των εξωτερικών και τον υφυπουργό αθλητισμού, που αγαπάει την Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.