Οι παραιτήσεις μελών του τμήματος ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, δρομολόγησαν την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στον Ερασιτέχνη Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα». Η απόφαση λήφθηκε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018. Η έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Kατόπιν του διοικητικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018) και λόγω της παραιτήσεως μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, με βάση το άρθρο 13, παράγραφος ζ, του καταστατικού του συλλόγου, αποφασίστηκε η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου 2018 (σύντομα θα ανακοινωθούν ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής) και η προκήρυξη εκλογών, για τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, είτε μεμονωμένων, είτε ψηφοδελτίου με περισσότερους εκ του ενός υποψηφίους, λήγει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, είτε στα γραφεία του συλλόγου, είτε στο info@aokavala.gr, ενώ η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), καθώς και πριν την έναρξη της γενικής συνελεύσεως».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.