Αφιέρωμα στη Μάνα, από το Ροταριανό Όμιλο Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

0

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, τα μέλη και οι φίλοι του Ροταριανού Ομίλου, τίμησαν τη μητέρα. Την τελευταία τους τακτική συνεστίαση για την παρούσα ροταριανή χρονιά, επέλεξαν να την αφιερώσουν στη γιορτή της μάνας, αφού μάνες είναι τα περισσότερα μέλη του Ομίλου.  

Καλεσμένη ομιλήτρια ήταν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Αντωνία Θεοχαρίδου και το θέμα που κράτησε συγκινημένα καθ όλη τη διάρκεια της ομιλίας όλα τα μέλη ήταν: "Μάνα  και παιδί, μια αιώνια σχέση αγάπης και προσφοράς". Η σχέση μητέρας – παιδιού είναι η μόνη ανιδιοτελής σχέση και κρατά όσο υπάρχει ζωή μεταξύ των δύο. Πάντα το παιδί θα είναι το μικρό της μητέρας και πάντα θα το προστατεύει και θα του προσφέρει, όσων ετών και να φτάσει.

Μετά το τέλος της ομιλίας και αφού ακολούθησε μεγάλη συζήτηση μεταξύ της κ. Θεοχαρίδου και των καλεσμένων μητέρων, αλλά και πατέρων, η βραδιά έκλεισε με εισδοχές δύο νέων γυναικών στην οικογένεια του Ομίλου. Η Πρόεδρος Χριστίνα Δημούδη, τις καλωσόρισε και τις ευχήθηκε να έχουν πάντα την ίδια διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, και ενθουσιασμό, όπως εκείνης της πρώτης μέρας της εισδοχής τους.

Στις 21 Ιουνίου, κλείνει ο κύκλος της Διοίκησης και την ευθύνη του θα αναλάβει μία νέα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.