-Ο Καβαλάρχης «υποκλίθηκε» με σεβασμό στους νοσηλευτές, αλλά όχι σε όλους τους νοσηλευτές! «Οι νοσηλευτές, οι αφανείς αυτοί ήρωες, μάχονται διαχρονικά και με αυταπάρνηση, υπηρετώντας τον άνθρωπο. Ειδικά κατά την πανδημία, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Υποκλινόμαστε με σεβασμό», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών.

-Στην ανάρτηση, ωστόσο, δεν θυμήθηκε τους «αφανείς ήρωες» που βρίσκονται σε επ’ αόριστο αναστολή εργασίας, από τον Σεπτέμβριο του 2021, χωρίς κανένα εισόδημα. Αυτούς τους νοσηλευτές (και γιατρούς), που έδωσαν μεγάλη μάχη την πρώτη περίοδο της πανδημίας και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, η κυβέρνηση «επιβράβευσε» παύοντας από την εργασία και στερώντας το νόμιμο εισόδημά τους! Και συνεχίζει να δείχνει την «εκτίμηση» και την «ευγνωμοσύνη» προς την προσφορά τους, με δηλώσεις αυταρχικές, αλαζονικές και χωρίς καμία σοβαρότητα! Ενώ συνεχίζεται η θλιβερή καταμέτρηση νεκρών συμπολιτών καθημερινά και η εξαθλίωση των υγειονομικών που απέμειναν για να κρατήσουν όρθιο το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας.

-Τέτοια ημέρα, παγκόσμια ημέρα των νοσηλευτών, ο Καβαλάρχης όφειλε να τιμήσει τους επαγγελματίες της υγείας που έμειναν χωρίς εισόδημα και τους εμπαίζει μία πολιτική ελίτ, η οποία ασκεί εξουσία μοναρχικού τύπου. Έπρεπε ο Καβαλάρχης, την ημέρα αυτή, να συναντηθεί με τους υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας και να αφουγκραστεί το σοβαρό πρόβλημα βιοπορισμού που αντιμετωπίζουν. Επέλεξε να γράψει ένα τυπικό μήνυμα και να το αναρτήσει στο διαδίκτυο.

-Άραγε, το 2023 την ίδια ημέρα, θα θυμηθεί να κάνει μία αναφορά στους νοσηλευτές που αποβλήθηκαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, επειδή τόλμησαν να αντιδράσουν στην επιβολή μιας πολιτικής απόφασης των εξουσιαστών; Είμαι σίγουρος, καρντάσια, ότι ο Καβαλάρχης δεν θα περιλάβει στο μήνυμα του και του χρόνου, τους «αντάρτες» υγειονομικούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.