12 ώρες κράτησε το χειρουργείο του καβαλιώτη Θανάση Συρόπουλου, σε Νοσοκομείο της Γερμανίας, την Τρίτη 10 Μαρτίου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος που είχε αναπτυχθεί στο πρόσωπό του και οι γιατροί του, δείχνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της εγχείρησης.

Όπως είναι γνωστό, η εφημερίδα μας είχε δημοσιεύσει την ανοιχτή επιστολή του συμπολίτη μας, στην οποία είχε εκφράσει το αίτημά του για βοήθεια, προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ που χρειαζόταν για να κάνει την επέμβαση, δεδομένου ότι ο ίδιος αδυνατούσε να το πληρώσει, αφού είναι άνεργος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ είχαν απορρίψει το σχετικό του αίτημα.

Με τη δημοσιοποίηση της επιστολής του, είχε ευαισθητοποιηθεί ο Σύλλογος ΠΝΟΗ και είχε ξεκινήσει να συγκεντρώνει προσφορές συμπολιτών που ήθελαν να βοηθήσουν. Η προσπάθεια αυτή σταμάτησε όταν ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι τελικά θα αναλάβει να καλύψει τα έξοδα της εγχείρησης ο ΕΟΠΥΥ.

Όταν η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιηθεί τις επόμενες ημέρες, και θα έχει αποκλειστεί η πιθανότητα επιπλοκών, θα προχωρήσουν σε άλλη χειρουργική πλαστική, αυτή τη φορά, επέμβαση, για να επανέλθει το πρόσωπό του και να μπορεί να έχει μια κανονική ζωή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.