«Αφήστε ήσυχο τον Α.Ο.Κ.»!

0

Η νέα αρχή που επιχειρεί η ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», έπειτα από πέντε δύσκολα συναπτά έτη στη Γ΄ εθνική κατηγορία, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, οι οποίοι διασπείρουν ανυπόστατες πληροφορίες και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, όπως αναφέρει η σκληρή απάντηση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.): «Tο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί, εντέχνως θεωρούμε, μία φημολογία σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, πια πρόσωπα βρίσκονται οικονομικά πίσω από τη σημερινή διοίκηση και γενικότερα επιχειρείται να δημιουργηθεί μία εικόνα πλασματική, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αλλοίωσης της σημερινής εικόνας.

Ακούσαμε κι εμείς να λέγεται, αριστερά και δεξιά, ότι πίσω από τα πρόσωπα που διοικούν την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 βρίσκονται εφοπλιστές, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, ή ακόμα και ιδιοκτήτες Π.Α.Ε. του κέντρου, ή της συμπρωτεύουσας. Είναι γεγονός, ότι όλα αυτά αποτελούν μυθεύματα, φαντασιώσεις, όνειρα θερινής νυκτός, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κυρίως ψέματα και δημιουργήματα κάποιων, οι οποίοι θέλουν να βλάψουν την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965. Θέλουν να προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους και κυρίως, αποσκοπούν στο να βάλουν εμπόδια στο μέλλον της.

Το διοικητικό συμβούλιο θεωρεί υποχρέωση του, να διαψεύσει κατηγορηματικά τέτοιου είδους φήμες και ψευδείς ειδήσεις. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 ανήκε, ανήκει και θα ανήκει για μία ζωή στους Καβαλιώτες. Και θα συνεχίσει να ανήκει μόνο στην Καβάλα και σε κανέναν άλλο. Διοικείται αποκλειστικά και μόνο από Καβαλιώτες επιχειρηματίες με ονοματεπώνυμο, ανθρώπους της καθημερινότητας, που ζούνε και αναπνέουν στην Καβάλα, από επαγγελματίες που μάχονται και δραστηριοποιούνται καθημερινά, για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους. Διοικείται από ανθρώπους του μόχθου, που κυκλοφορούν στην κοινωνία της πόλης και του Νομού Καβάλας και τους γνωρίζουν όλοι.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα στο «τιμόνι» της ομάδας, που πολλές φορές βάζουμε τον Α.Ο.Κ. πάνω από τις οικογένειες μας, θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, να βγάλουμε σε πέρας την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν μερικά χρόνια και παραμένουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στέλνουμε μήνυμα στους εμπνευστές των μυθευμάτων: «Αφήστε ήσυχο τον Α.Ο.Κ.».

Τέλος, διαβεβαιώνουμε τους Καβαλιώτες φιλάθλους, επώνυμους και απλούς πολίτες, ότι όλοι μαζί ενωμένοι, θα οδηγήσουμε και πάλι τον Α.Ο.Κ. εκεί που πρέπει και αξίζει να βρίσκεται. Γι’ αυτό, πρέπει να δείξουμε όλοι την αγάπη και τον σεβασμό για την ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη. Στήριξε την, βοήθησε την, χρειάζεται όλοι να είμαστε κοντά της», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.