-Στα μέσα της δεκαετίας 1950 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α.), η Ρόζα Παρκς, μία μαύρη εργάτρια από την Πολιτεία της Αλαμπάμα, αρνήθηκε να σηκωθεί από την θέση της στο λεωφορείο, για να την παραχωρήσει στον λευκό επιβάτη που ήταν όρθιος. Τότε, στα λεωφορεία οι μπροστινές θέσεις ήταν προορισμένες μόνο για τους λευκούς επιβάτες, ενώ οι πίσω θέσεις για τους μαύρους. Όταν οι μπροστινές θέσεις ήταν κατειλημμένες, οι λευκοί επιβάτες πήγαιναν στις πίσω θέσεις να καθίσουν. Αν κι αυτές ήταν πλήρεις, τότε οι μαύροι επιβάτες όφειλαν να τις παραχωρήσουν στους λευκούς!

-Θα αναρωτηθείτε, καρντάσια, γιατί έκανα την παραπάνω αναφορά. Η αφορμή είναι, τα μέτρα που άρχισαν να ισχύουν, από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για να ταξιδέψει ένας επιβάτης «ελεύθερα», είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει στον ελεγκτή πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο, στο τρένο και στο αεροπλάνο, είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το πιστοποιητικό νόσησης από τον covid-19, είτε ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ (αν πρόκειται για μη εμβολιασμένο άτομο). Προς το παρόν, οι θέσεις στα λεωφορεία δεν χωρίζονται σε μπροστινές για τους εμβολιασμένους και πίσω για τους μη εμβολιασμένους, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική εγκύκλιος από τον υπουργό μεταφορών!

-Στα προηγούμενα κύματα της πανδημίας, αν θυμάστε καρντάσια, όλοι οι πολίτες ταξίδευαν με τα λεωφορεία φορώντας τις μάσκες τους και με μειωμένη πληρότητα των θέσεων. Τότε δεν παρατηρήθηκε καμία διασπορά του covid-19 μεταξύ των επιβατών.

-Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι απαραίτητο να ενημερώσει ο επιβάτης τον ελεγκτή των εισιτηρίων αν έχει εμβολιαστεί κατά του covid-19, αν αρρώστησε, ή αν δεν είναι θετικός σε πρόσφατο έλεγχο. Όταν όλοι και όλες φορούν μάσκα και τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, πως θα γίνει διασπορά του ιού εντός του μέσου μαζικής μεταφοράς;

-Αυτό που ζούμε, καρντάσια, είναι ξεκάθαρα ένα υγειονομικό απαρτχάιντ (διαχωρισμός), που έχει επιβληθεί συνειδητά από τους κυβερνώντες και θυμίζει την σκοτεινή περίοδο των φυλετικών διακρίσεων στις Η.Π.Α. και την Νότια Αφρική! Ο σκοπός του απαρτχάιντ ήταν, να σταματήσουν οι επαφές μεταξύ λευκών και μαύρων. Ο σκοπός του υγειονομικού απαρτχάιντ είναι, να σταματήσουν οι επαφές μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων πολιτών. Διαίρει και εξουσίαζε!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ERIKA”. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.