Αυτοί που τότε διαμαρτύρονταν τώρα θέλουν τα μεγάφωνα με μουσική στην πόλη

0

Θυμήθηκαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, τα μεγάφωνα που είχε βάλει ο τότε Δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης και μετέδιδαν όλες τις γιορτινές μέρες χριστουγεννιάτικη μουσική. Έτσι, δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στα έξοδα για τις γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, με την προϋπόθεση να ξαναλειτουργήσουν τα μεγάφωνα εκείνα και να μεταδίδουν και πάλι μουσική. Θυμήθηκε, λοιπόν, και η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, που τότε ήταν Αντιδήμαρχος, ότι πολλοί επαγγελματίες διαμαρτυρόταν, λέγοντας ότι τα μεγάφωνα, τους έχουν ζαλίσει να παίζουν συνέχεια μουσική.

Τώρα, οι επαγγελματίες είναι αυτοί που ζητούν και πάλι να λειτουργήσουν τα μεγάφωνα. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Εμείς λέμε, ότι σε μια κοινωνία, υπάρχουν εκείνοι που χαίρονται με τέτοιες εκδηλώσεις, υπάρχουν κι εκείνοι που ενοχλούνται. Το χατίρι όλων, ποτέ δεν μπορεί να γίνει… Το ζήτημα είναι πως δεν γνωρίζουμε αν έχουν διασωθεί τα μεγάφωνα εκείνα, αν οι καλωδιακές γραμμές είναι ακόμη λειτουργικές κι αν τελικά, το ποσό της χορηγίας του Εμπορικού Συλλόγου πάει …σούμπιτο στις αγορές μεγαφώνων και καλωδίων…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.