Ατάκες???

0

Ένα κατεβατό ήταν το τελευταίο δελτίο Τύπου του Μάκη για το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, αναφέρει ότι η στέγαση του Μουσείου, είναι: «ένα τόσο σοβαρό θέμα για την τοπική μας ιστορία και ανάπτυξη».

Δηλαδή, Μάκη μου, χωρίς Ναυτικό Μουσείο, η Καβάλα δεν θα μπορέσει να αναπτυχθεί;

Έχουμε λύσει, φαίνεται, τα άλλα, λιγότερο σοβαρά, προβλήματα αυτού του τόπου και ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τη στέγαση του Ναυτικού Μουσείου.

Βεβαίως και πρέπει, κάποτε, να τελειώσει αυτό το ζήτημα, το οποίο «σέρνεται» αρκετά χρόνια, αλλά δεν είναι το μείζον.

Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος Καβάλας και το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Μουσείου, θα βρούνε την καλύτερη λύση σύντομα.

Έτσι, θα φύγει ο μεγάλος καημός που έχει ο Μάκης και η αγωνία του, να μην κάνει το ατόπημα η δημοτική αρχή.

Θέλω, ακόμα, να πω στους συντρόφους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας, που έβγαλαν δελτίο Τύπου για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες, κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτούς που εγκατέλειψαν την πατρίδα και τα σπίτια τους, για να έρθουν στην πολιτισμένη Δύση.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες, σύντροφοι, δοκιμάζονται πολύ σκληρά τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια και αρκετοί συμπολίτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ενώ δεκάδες χιλιάδες, κυρίως νέοι και νέες, μεταναστεύουν στο εξωτερικό, για να βρούνε καλύτερες συνθήκες ζωής και μία θέση εργασίας, μια και οι εθνοπατέρες, δεν είναι ικανοί να την προσφέρουν.

Πρέπει, επομένως, να είστε προσεκτικοί σ’ αυτά που λέτε και γράφετε περί προσφοράς ασύλου σε όλους τους πρόσφυγες, νομιμοποίησης και δικαιωμάτων για όλους τους μετανάστες που καταφθάνουν στην Ελλάδα.

Με 1,5 εκατομμύριο ανέργους και τόσους συνταξιούχους, σύντροφοι, πως θα «θρέψουμε» χιλιάδες στόματα προσφύγων και μεταναστών;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.