Ατάκες???

0

Βρέθηκε, όπως μου είπε ένα καρντάσι, μέσα σε σακούλες απορριμμάτων, σε κάποια αποθήκη του σταδίου στο Περιγιάλι, υλικό από την ιστορία του Α.Ο.Κ.!

Για όνομα του Θεού. Και μετά περιμένουν κάποιοι να πάει μπροστά ο τοπικός αθλητισμός;

Σε όλες τις προηγμένες αθλητικά χώρες του κόσμου, υπάρχει σεβασμός στην ιστορία των συλλόγων και των ατόμων που τους υπηρετούν.

Αυτοί οι αθεόφοβοι που έβαλαν τα κύπελλα, τα διπλώματα και τα έγγραφα στις σακούλες των απορριμμάτων, δεν σεβάστηκαν την ιστορία του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα»;

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμπληρώθηκε μισός αιώνας (50 χρόνια) ιστορίας του Α.Ο. «Καβάλα».

Οφείλει, λοιπόν, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, να συλλέξει όλο το υλικό που δεν καταστράφηκε, ή χάθηκε και να δημιουργήσει ένα χώρο φύλαξης και, συγχρόνως, παρουσίασης του στους Καβαλιώτες και στους ξένους.

Το οφείλει στις παλιότερες, αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές διοικητικών παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του σωματείου.

Ας ψάξει να βρει ένα χώρο που θα είναι εύκολα προσβάσιμος κι εκεί να στήσει, με αγάπη και με μεράκι, όλο το αρχειακό υλικό, τα τρόπαια και τις φωτογραφίες που διασώθηκαν.

Ας είναι αυτό το ελάχιστο «δώρο», για την επέτειο των πενήντα χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Για να βρούνε αυτοί που θα διοικούν τον Α.Ο.Κ. μετά από πενήντα χρόνια, στα εκατόχρονα δηλαδή, κάτι από το παρελθόν και την πορεία του συλλόγου στα αθλητικά πράγματα της Καβάλας και της Ελλάδας.

Εμπρός, λοιπόν, να συνεισφέρουν όλοι στην προσπάθεια αυτή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.