Ατάκες???

0

Ο Κωστής κάλεσε τη Δήμητρα να σταματήσει την σκανδαλολογία, αλλά προχθές της απάντησε με τον ίδιο τρόπο, για τα «δικά μας παιδιά» στην καθαριότητα και τη «συμφωνία» με τους εργαζομένους στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., προκειμένου να πάρουν αυξήσεις στους μισθούς τους.

Ο Κωστής «ζήλεψε» τον Μούτλια, ο οποίος σε μία προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, έκανε άλλες «αποκαλύψεις» για την τακτική της προέδρου της «Δημωφέλεια».

Ξέρουν πολύ καλά, ο Κωστής και ότι ο Μούτλιας, ότι στην Ελλάδα και στην Καβάλα, ο κόσμος «ψοφάει» για σκανδαλολογία.

Κι επειδή όταν δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο, κανείς δεν κατηγορεί αυτόν που σκανδαλολογεί, οι θιασώτες του είδους συνεχίζουν απτόητοι.

Αλλά, καρντάσια, κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε. Κι όταν κάποιος έχει στοιχεία για σκάνδαλο, πρέπει να καταθέτει στη Δικαιοσύνη και όχι να δίνει συνεντεύξεις Τύπου, για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία, υπάρχουν οι αρμόδιοι θεσμοί και σʼ αυτούς πρέπει να προσφεύγουν οι καταγγέλλοντες. Ως δικηγόροι, ο Κωστής και ο Μούτλιας, οφείλουν να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Εάν τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν τα κατέθεταν στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, θα γινόταν διερεύνηση και εφόσον υπήρχε κάτι μεμπτό, οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτούσαν.

Τώρα, μπορεί κάποιος από τους δύο, να αποδείξει ότι οι καταγγελίες έχουν βάση;

Οι υποθέσεις που «έσκασαν» και συνεχίζουν να «σκάνε» στο Δήμο Καβάλας, μόνο φανταστικές δεν είναι.

Ορισμένες, μάλιστα, διερευνώνται από τη Δικαιοσύνη. Αλλά, δεν ειπώθηκε ποτέ από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ότι πρόκειται για σκάνδαλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.