Ατάκες???

0

Ο Μάκης «έσπασε» την κατοστάρα των υποψηφίων συμβούλων και ετοιμάζεται σε μερικές ημέρες, στις 10 Απριλίου, να παρουσιάσει και το πρόγραμμα του συνδυασμού, που διαμορφώθηκε από τον «κοινωνικό διάλογο» με τους πολίτες.

Το χρονοδιάγραμμα του προεκλογικού αγώνα πηγαίνει «ρολόι», ενώ οι συνυποψήφιοι του προσπαθούν να βρούνε «βηματισμό».

Ο Κωστής είναι πιο άνετος, γιατί έχει να παρουσιάσει έργα και όχι μακέτες.

Στην έσχατη ανάγκη, αρκεί να κάνει copy paste των προεκλογικών προγραμμάτων του το 2006 και το 2010.

Δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, άλλωστε, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των εξαγγελιών τότε, παραμένουν «σχέδια επί χάρτου».

Ο Βαγγέλης, ο Παππάς, ανακοίνωσε τους «βασικούς άξονες» του προγράμματος του (χωρίς να έχει κάνει «κοινωνικό διάλογο») και το μεγαλύτερο ποσοστό του συνδυασμού του.

Η Δήμητρα Τσανάκα, ο Άρης Βέρρος και ο Χρήστος Ποτόλιας, ανακοίνωσαν μόνο ονόματα υποψηφίων και τις «κεντρικές ιδέες» της πολιτικής τους για το Δήμο.

Οι υπόλοιποι δύο υποψήφιοι, ο Σταυράκης ο Δεληγιάννης και ο «εκλεκτός» του Σώρρα, δεν ανακοίνωσαν ούτε υποψηφίους, ούτε προγράμματα.

Έως το Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα, θα το πράξουν κι αυτοί.

Οι «μηχανές» στα επιτελεία των υποψηφίων αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές και μετά το Πάσχα θα φουλάρουν, γιατί η ημέρα των εκλογών θα πλησιάζει.

Προς το παρόν ζούμε μία πολύ πολιτισμένη προεκλογική περίοδο.

Και η πόλη της Καβάλας είναι καθαρή από αφίσες και έντυπα. Αυτό είναι θετικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.