Ατάκες???

0

Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, όπως φαίνεται, στους ηττημένους των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών να ξεπεράσουν την πικρία που τους άφησε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ειδικά εκείνους που είχαν (σχεδόν) σίγουρη την επικράτησή τους.

Όπως ο Κωστής, που αν και βγήκε δεύτερος την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Καβάλας, πίστευε ότι θα ανατρέψει την μικρή διαφορά ψήφων από την Δημητρούλα και θα επανεκλεγεί δήμαρχος.

Όμως, λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο», δηλαδή τον λαό του Δήμου Καβάλας που είχε (διαμορφώσει) άλλη άποψη.

Η πικρία, λοιπόν, είναι εμφανής τόσο στα πρόσωπα, όσο και στις δηλώσεις των υποψηφίων και των υποστηρικτών του συνδυασμού.

Μέχρι και ο έμπειρος Τάσος Χατζηαναστασίου ενοχλήθηκε και δήλωσε ότι, ο Κωστής θα επιστρέψει (στο θρόνο του) αυτοκράτορας καβάλα (όχι την πόλη) στο άλογο.

Κάτι τέτοιες δηλώσεις ακούει και διαβάζει ο Στάθης και αισθάνεται δικαιωμένος που αποκάλεσε τον Κωστή «Λουδοβίκο» (όχι των Ανωγείων).

Να ευχηθώ, λοιπόν, στον Τάσο να βγει αληθινή η ευχή και πρόβλεψή του.

Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικός μας θα ‘ναι (ο Δήμος), Τάσο μου.

Όσο θα υπάρχει η «δυναστεία» Σιμιτσή, τόσο θα μένει ζωντανή η ελπίδα της επανάκαμψης.

Στο μεταξύ, όμως, Τάσο μου, θα χρειαστεί πολλή δουλειά, για να αποκατασταθεί η χαμένη εμπιστοσύνη και η «πληγωμένη» σχέση με τους δημότες.

Κι ο Κωστής με τους συνεργάτες του, δεν έδειξαν ότι αρέσκονται στην πολλή δουλειά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.