Ατάκες???

0

Δεν έχω αντίρρηση να γίνει Τομέας του Ε.Κ.Α.Β. στη Θάσο. Κατά τη γνώμη μου, επίσης, είναι αναγκαίο να γίνει ένας Τομέας και στη δυτική πλευρά του Νομού Καβάλας, με έδρα την παραλία Οφρυνίου, όπου κάθε καλοκαίρι ο πληθυσμός εκτοξεύεται με τους παραθεριστές.

Όμως, πως θα μπορέσει το κράτος να ιδρύσει νέους Τομείς, όταν δεν έχει τη δυνατότητα να στελεχώσει τους υπάρχοντες με προσωπικό; Όπως τον τομέα της Καβάλας, για παράδειγμα.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. που ήρθε προχθές στην Καβάλα, επομένως, έπαιξε τον ρόλο του πολιτικάντη, που ανακοινώνει κάτι για να κάνει εντύπωση.

Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα υλοποιήσει την εξαγγελία του, για την ίδρυση Τομέα στη Θάσο και μάλιστα σύντομα.

Εάν είναι αυτή η νέα πολιτική κουλτούρα της κυβέρνησης και των διορισμένων διοικητών της, καρντάσια, λυπάμαι αλλά ατυχήσαμε!

Θα ζήσουμε «μία από τα ίδια» με τους «εκσυγχρονιστές» της μεταπολίτευσης, που εκσυγχρόνισαν το κράτος, αλλά «βύθισαν» τη χώρα.

Και τώρα, κάποιοι επιχειρούν να εμφανιστούν οι «μεταμοντέρνοι» σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες.

Όσο κι αν αλλάζει ο Μανωλιός, όμως, θα βάζει τα ρούχα του αλλιώς.

Η «Δημοκρατική Συμπαράταξη», ο «πόλος της σοσιαλδημοκρατίας» στην Ελλάδα, αποτελείται από τις πολιτικές δυνάμεις που παραπαίουν εκλογικά και από μόνες τους, δεν καταφέρνουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της μεγάλης μάζας του ελληνικού λαού.

Και μόνο υπό την ίδια εκλογική σημαία, έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται μέσα στο Κοινοβούλιο. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσουν οι «σύντροφοι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.