Ατάκες???

0

Έξι μήνες, από το τέλος Μαρτίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» δεν θα υπάρχει καμία δραστηριότητα!

Δικαιολογημένα ο ενοικιαστής του κυλικείου του σταδίου ζήτησε από το Δήμο Καβάλας να μειώσει το ενοίκιο, αφού ο άνθρωπος δεν θα έχει πελατεία για να βγάλει τα έξοδα.

Είναι ντροπή, πραγματικά, μισό χρόνο το μεγαλύτερο και καλύτερο στάδιο του Νομού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και από τα μεγαλύτερα στη βόρεια Ελλάδα, να μην έχει ούτε μία δραστηριότητα.

Πως είναι δυνατόν, ύστερα, να θέλουμε ανάπτυξη και τουρισμό στην πόλη, όταν δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός;

Για το μεγαλύτερο και μοναδικό στάδιο της περιοχής έπρεπε να υπάρχει καλεντάρι διοργανώσεων, το οποίο θα ετοιμάζεται εγκαίρως και για όλο τον χρόνο.

Αλλά ποιος θα ασχοληθεί με τέτοια θέματα; Ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού, ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Στέλιος Σχοινάκης, που (υποτίθεται) έχει την ευθύνη της τουριστικής προβολής του Δήμου, ή ο Νίκος Καλφόπουλος, τον οποίο όρισε η δημοτική αρχή υπεύθυνο για τα δημοτικά γήπεδα και γυμναστήρια;

Ο ενοικιαστής του κυλικείου του σταδίου υπέγραψε ετήσιο συμφωνητικό και δούλεψε έξι μήνες! Αστεία πράγματα.

Προχειρότητα, ανοργανωσιά και αδιαφορία. Πως, λοιπόν, να έχει έσοδα το στάδιο, για να συντηρούνται οι εγκαταστάσεις του και να πληρώνεται ένα μόνιμο προσωπικό για να το λειτουργεί;

Εάν ο Δήμος περιμένει κρατική επιχορήγηση, ή τη βοήθεια της Περιφέρειας κάηκε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.