Ατάκες???

0

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας, στην καινούργια πτέρυγα, η εκδήλωση για τον εορτασμό των 25 χρόνων συνεργασίας του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπως μετονομάστηκε το Τ.Ε.Ι. Καβάλας, με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νυρεμβέργης.

Το σκέφτηκε καλά ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Νάσος Μητρόπουλος, όταν επέλεξε τον συγκριμένο χώρο;

Το δελτίο της Ε.Μ.Υ. το γνωρίζει ο φίλτατος Νάσος;

Να εύχεσαι πρόεδρε να μην ξεσπάσει καταιγίδα, όπως αυτές των προηγούμενων ημερών, γιατί θα χρειαστείτε κουβάδες και σφουγγαρόπανα, στην καλύτερη περίπτωση, για να μαζέψετε τα νερά.

Οι υπάλληλοι του μουσείου αναγκάστηκαν να μεταφέρουν εκθέματα από προθήκη της καινούργιας πτέρυγας, γιατί όταν έβρεχε έσταζε πάνω τους το νερό της βροχής!

Κι αυτό, γιατί η υγρομόνωση του δώματος δεν μπορεί να συγκρατήσει το βρόχινο νερό και χρειάζεται αντικατάσταση.

Σου εύχομαι, λοιπόν, να μην «ανοίξουν οι ουρανοί» και η εκδήλωση να είναι τέλεια.

Οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης ετοιμάζονται για συλλαλητήριο κατά της εγκατάστασης του πλωτού σταθμού L.N.G. απέναντι από τα σπίτια τους.

Εγώ προτείνω να ναυλώσουν οι σύλλογοι δύο λεωφορεία και να κατέβουν στον Γιάννη Μανιάτη και στη Δ.ΕΠ.Α. και να τους πούνε face to face, να μην τολμήσουν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη «επένδυση».

Μετά μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε και το συλλαλητήριο στη Νέα Καρβάλη, ή στην Καβάλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.