Ατάκες???

0

Δέκα χιλιάδες διανυκτερεύσεις, καρντάσια, σε δεκατρείς ημέρες, είναι ένα πολύ σεβαστό νούμερο για τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του σκάκι που κάνουν, για μία ακόμα φορά, την Καβάλα γνωστή παγκοσμίως.

Η επιτυχία αυτή, όμως, πρέπει να μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε.

Το είπε ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής σκακιστικής ομοσπονδίας, προχθές, ότι η Καβάλα και η γύρω περιοχή χρειάζονται περισσότερες ποιοτικές κλίνες.

Καλύτερα και περισσότερα ξενοδοχεία και δωμάτια, δηλαδή, για να φιλοξενούν τόσους πολλούς επισκέπτες.

Κι ενώ θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το θέμα αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συσκέψεις και συνεδριάσεις για το πλωτό L.N.G.

Αφήστε τα πλωτά L.N.G. «τσακαλάκια» της Αθήνας και φέρτε κανένα πλωτό ξενοδοχείο καλύτερα.

Κανένα κρουαζιερόπλοιο, που θα είναι μόνιμα αγκυροβολημένο στον κόλπο της Καβάλας και απέναντι από την παραλία της Νέας Καρβάλης, για να το βλέπουν οι Καρβαλιώτες και ο φίλτατος Καπλάνης Ιωσηφίδης και να χαίρονται.

Ξέρετε πόσα άτομα θα μπορούσαν να δουλεύουν πάνω στο κρουαζιερόπλοιο αυτό; Και χίλια, αν ήταν μεγάλο, με πολλά διαμερίσματα (καμπίνες).

Ένας πλωτός οικισμός δηλαδή, που οι ένοικοι θα απολαμβάνουν τη θέα της Θάσου, από τη μια πλευρά και των παράλιων του Νομού Καβάλας από την άλλη.

Ποιος πλωτός σταθμός L.N.G. και ποιος αγωγός T.A.P., θα λέγαμε μετά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.