Ατάκες???

0

Ο Χριστόδουλος «νίπτω τας χείρας μου» Μιχαλάκης «ξαναχτύπησε».

Δήλωσε, δημοσίως, ότι αυθαίρετα κάποιοι καταστηματάρχες στην οδό Δοϊράνης, από την οδό Ομονοίας μέχρι την οδό Καράνου, έβγαλαν στο οδόστρωμα τραπεζοκαθίσματα.

Βγήκε, λοιπόν, η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος και έδωσε στη δημοσιότητα τις άδειες που πήρε από τον Δήμο Καβάλας!

Είναι δυνατόν, λεβέντη μου Χριστόδουλε, να μην ξέρεις ότι ο Δήμος έδωσε άδεια για τα τραπεζοκαθίμσατα και ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να πεζοδρομείται, κάποιες ώρες, πιλοτικά ο δρόμος;

Μας δουλεύετε, ακόμα, «ψιλό γαζί»; Σοβαρευτείτε και τελειώστε τη θητεία σας με αξιοπρέπεια, τουλάχιστον.

Μην προκαλείτε, άλλο, το κοινό αίσθημα «παίζοντάς το τρελίτσα».

Γιατί φοβάστε να υποστηρίξετε τις αποφάσεις σας; Εσείς θέλατε να γίνει μονόδρομος η οδός Δοϊράνης και μάλιστα είχατε σκοπό, εφόσον επανεκλεγόσασταν, να την μονοδρομήσετε σε όλο το μήκος (από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Καράνου).

Γι’ αυτό εγκαταστήσατε τα βυθιζόμενα κολονάκια, τα οποία επειδή δεν χρησιμοποιούνται, αναγκάστηκαν οι καταστηματάρχες να βάζουν γλάστρες(!) στη μέση του δρόμου.

Εάν αντέδρασαν κάποιοι συμπολίτες για την κατάσταση αυτή, είναι γιατί η δημοτική αρχή άφησε το θέμα πολύ φλου και ο κόσμος δεν γνώριζε τι ισχύει.

Έτσι σκεφτόσασταν να μονοδρομήσετε και την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Δαγκλή μέχρι το Φάληρο;

Αλίμονο μας! Θα γινόταν μπάχαλο πάλι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.