Ατάκες???

0

Αν μαζευτούν τα μισά, έστω, μέλη των φορέων και των συλλόγων που εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά του πλωτού L.N.G. τις τελευταίες μέρες, το σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας (έχει ονομασία η πλατεία και δεν είναι σκέτο κεντρική) έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία (από απόψεως συμμετοχής κόσμου).

Αλλά κι αν δεν γεμίσει η πλατεία με κόσμο, θεωρώ ότι το μήνυμα έχει ήδη σταλεί προς την Δ.ΕΠ.Α. και την κυβέρνηση.

Από τις ανακοινώσεις θα κατάλαβαν ότι υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο αντίδρασης και αντίθεσης στη συγκεκριμένη fast track επένδυση.

Δεν γίνεται ρε παλικάρια της κυβέρνησης να «φυτέψουμε» στο βόρειο Αιγαίο δύο, ή και περισσότερους, πλωτούς σταθμούς L.N.G., επειδή εσείς θέλετε να στηρίξετε την επένδυση του κάθε «μαρουλά».

Είπαμε να προσελκύσουμε επενδυτές, αλλά υπάρχει και όριο.

Είμαι βέβαιος ότι αν η Θασοπούλα βρισκόταν σε άλλη θέση, πιο μακριά από τη Θάσο και την Κεραμωτή και ήταν πιο ομαλή εδαφολογικά, οι κυβερνώντες θα έκαναν μία νέα Ρεβυθούσα στο βορά.

Τη γλιτώσαμε από αυτό, αλλά προέκυψε η πλωτή Ρεβυθούσα της Δ.ΕΠ.Α. και στην Αλεξανδρούπολη του Κοπελούζου.

Αντωνάκη πήγαινε στο Αζερμπαϊτζάν, ή κάλεσε στην Αθήνα τον Αζέρο πρωθυπουργό, να βρείτε μία λύση, ώστε να συνδεθεί ο αγωγός T.A.P. με το κοίτασμα στην «Κ», για να αποκτήσει η χώρα μία μεγάλη αποθήκη φυσικού αερίου.

Η Δ.ΕΠ.Α. μπορεί να συνεργαστεί με τον Κοπελούζο, για να συνεκμεταλλεύονται τον πλωτό σταθμό L.N.G. στα ανοικτά της Αλεξανδρούπολης. Τα πράγματα είναι απλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.