Ατάκες???

0

Κακώς πήγε η Δήμητρα Τσανάκα στο σεμινάριο των νεοεκλεγέντων στην τοπική αυτοδιοίκηση, που έγινε, προ ημερών, στη Θεσσαλονίκη.

Με τον φάκελο των προτάσεων που θα της παραδώσει, προσεχώς, ο Κωστής, δεν χρειάζεται να κάνει κανένα σεμινάριο για την καλύτερη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Όταν έχεις για «δάσκαλο» τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Α.Μ.-Θ., το μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ.λπ., είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία.

Σε οκτώ χρόνια, περίπου, ο Κωστής κατάφερε να εντρυφήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση και να αποκτήσει τον τίτλο του Διδάκτορα.

Αυτή θα είναι, μάλιστα, μία από τις ασχολίες του μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Θα γυρίζει ανά την επικράτεια και θα πραγματοποιεί διαλέξεις για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τον «Καλλικράτη».

Του προτάθηκε, σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου, να αναλάβει ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και του υπουργού Εσωτερικών, για την προετοιμασία του επόμενου σχεδίου διοικητικής αναδιάρθρωσης των Δήμων. Του «Καλλικράτη Νο2», δηλαδή.

Ο Βασίλης ο Λιόγκας που έγινε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.), για τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων, ήταν πιο μάγκας;

Ο Κωστής, επίσης, θα γίνει και συγγραφέας! Στα επόμενα πέντε χρόνια, συγκεκριμένα, θα γράψει ένα βιβλίο για την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον τίτλο του βιβλίου, δυστυχώς, δεν κατάφερε να τον μάθει η πηγή μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.