Ατάκες???

0

Έστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης, επιστολή στον υπουργό Οικονομικών για την πληρωμή της επιδότησης του κόστους μισθοδοσίας, που δεν πήραν τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας.

Κάθε φορά που αλλάζει ο υπουργός Οικονομικών, ο Άγγελος στέλνει και μία επιστολή. Αλλά οι υπουργοί δεν συγκινούνται.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να δώσουν τα χρήματα και ακόμα, να συνεχιστεί η επιδότηση αυτή στις επιχειρήσεις της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, είτε είναι 12%, είτε 4%, είτε άλλο ποσοστό.

Το κράτος θέλει να απεμπλακεί από την υποχρέωση αυτή, γι’ αυτό σιωπά.

Βολεύει, όπως φαίνεται, στους κυβερνώντες να επιδοτούν την ανεργία στην Ελλάδα, παρά την εργασία.

Πρέπει να πιάσουμε τον στόχο και στην ανεργία, πώς να το κάνουμε. Σε μερικά χρόνια, οι μισοί και πλέον Έλληνες θα είναι συνταξιούχοι και άνεργοι, ενώ οι πολιτικοί θα δηλώνουν ότι πέτυχαν τους στόχους (που τους επέβαλαν άλλοι).

Προτείνω, Άγγελε, για να σπάσεις τα νεύρα του υπουργού, να του στέλνεις κάθε μήνα την ίδια επιστολή.

Και για να τον εκνευρίσετε περισσότερο, ζήτησε από τον επτάστερο, να καταθέτει κάθε μήνα στη Βουλή ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι, ο υπουργός θα αναγκαστεί να απαντήσει. Και θα δίνει, κάθε μήνα, την ίδια απάντηση.

Απορώ γιατί εξεπλάγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Παγγαίου, που ο Βασίλης δεν ετοίμασε τεχνικό πρόγραμμα για το 2015.

Ας το ετοιμάσει η επόμενη διοίκηση του Δήμου. Θέλει «μασημένη τροφή»; Δεν κατάλαβα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.