Ατάκες???

0

Κάποιοι φίλοι και γνωστοί απόρησαν με ορισμένες επιλογές προσώπων που έκανε η Δήμητρα Τσανάκα, για να στελεχώσει τον διοικητικό μηχανισμό του Δήμου Καβάλας.

Εγώ πιστεύω, από ένστικτο, ότι η Δήμητρα έβαλε τα πρόσωπα αυτά, τα οποία αμφισβητούνται, για να τα δοκιμάσει.

Γενικά, έχω την αίσθηση ότι η δήμαρχος Καβάλας «αγοράζει» τώρα στην αρχή.

Κι όταν θα έρθει η ώρα της κρίσεως, θα κάνει το ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα.

Εκτός κι αν πιστεύει πολύ στα άτομα αυτά και είναι, πραγματικά, συνειδητή επιλογή της.

Εάν ισχύει το δεύτερο, ο χρόνος θα την δικαιώσει.

Εάν ισχύει το πρώτο, θα έχει πάρει ένα ρίσκο, αφού θα χαθεί πολύτιμος χρόνος στην παραγωγή έργου και στην αποτελεσματικότητα της διοίκησης.

Είναι πολύ σημαντικό να μπει δυνατά στο παιχνίδι η δημοτική αρχή, γιατί οποιαδήποτε καθυστέρηση θα δημιουργήσει «μουρμούρα» και στο τέλος δυσαρέσκεια στους δημότες.

Επειδή θεωρώ ότι η Δήμητρα είναι έξυπνος άνθρωπος, θα βρει την άκρη και θα ισορροπήσει.

Εύχομαι να κάνει την αξιολόγηση σε όλους τους συνεργάτες της και να μη διστάσει να προχωρήσει σε αλλαγές, εάν διαπιστώσει υστέρηση στο έργο, για το καλό του Δήμου πάνω απ’ όλα.

Εάν συμβιβαστεί με πρόσωπα και καταστάσεις, θα το χάσει το παιχνίδι και, φυσικά, τη θέση της δημάρχου στις επόμενες εκλογές.

Δυστυχώς, όμως, θα χάσει και ο Δήμος μία ακόμα πενταετία, που είναι πιο σοβαρό για εκείνους και εκείνες που εναπόθεσαν την ελπίδα στη νέα δημοτική αρχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.