Ατάκες???

0

Τι να πω για τη σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα, χθες, με πρωτοβουλία του «επτάστερου» για τον αγωγό T.A.P.

Θυμάστε και αν δεν θυμάστε θα σας το υπενθυμίσω, τη δήλωση του «επτάστερου» στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καβάλας, πριν μερικές ημέρες, που είπε: «Ελάτε στο γραφείο μου, στη Βουλή, να βρούμε μία οριστική λύση».

Λοιπόν, στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του, χθες, όχι μόνο δεν βρέθηκε οριστική λύση στο θέμα της όδευσης του αγωγού από την περιοχή, αλλά οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας των εταιρειών (που θα κατασκευάσουν τον αγωγό) κέρδισαν, πάλι, χρόνο, ζητώντας προθεσμία να μελετήσουν τη νέα πρόταση των τοπικών φορέων, για όδευση βορείως του τέως Δήμου Φιλίππων.

Είχε δίκιο, τελικά, η Δήμητρα Τσανάκα, που είπε ότι δεν πρέπει οι τοπικοί φορείς να προτείνουν άλλη χάραξη στην κοινοπραξία, γιατί έτσι κωλυσιεργεί και στο τέλος θα επικαλεστεί το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, για να περάσει την αρχική της πρόταση.

Όπως καταλαβαίνετε, η χθεσινή συνάντηση στο γραφείο του «επτάστερου» στη Βουλή, ήταν «μία τρύπα στο νερό».

Προτείνω στη δήμαρχο Καβάλας, να καλέσει τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας του T.A.P. σε μία έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κι εκεί να προτείνουν εκείνοι την όδευση που ικανοποιεί τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Με τους «μεσάζοντες» δεν βγαίνει άκρη, αφού, απ’ ότι κατάλαβα, προσπαθούν να συμβιβάσουν τις δύο πλευρές και όχι να υπερασπιστούν το συμφέρον του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.