Ατάκες???

0

Ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ, δήμαρχος Θάσου, διεκδικεί την παραχώρηση του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) Θάσου, προκειμένου να μεταφερθούν σ’ αυτό όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Θάσου και ο Δήμος Καβάλας, είναι οι Δήμοι που απέμειναν στο Νομό Καβάλας με πρόβλημα στη στέγαση των υπηρεσιών τους σε ένα κτίριο.

Στους Δήμους Παγγαίου και Νέστου, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τακτοποιηθεί και οι δημότες εξυπηρετούνται καλύτερα, αφού δεν χρειάζεται να μετακινούνται σε άλλα κτίρια.

Οι προηγούμενες διοικήσεις των Δήμων Καβάλας και Θάσου, δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα και η ελπίδα (των δημοτών) επαφίεται στους νέους διοικούντες.

Μην μου πείτε πως δεν υπήρχαν λύσεις. Απλά, οι προηγούμενοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι, δεν είχαν σε προτεραιότητα το θέμα αυτό.

Είναι απαράδεκτο, πάντως, το 2014 να μην έχει ένας Δήμος κτίριο για τη στέγαση όλων των υπηρεσιών του.

Όσον αφορά το αίτημα του Κώστα Χατζηεμμανουήλ, για το κτίριο της παλιάς Δ.Ο.Υ., το θεωρώ απίθανο να ικανοποιηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο δήμαρχος Θάσου κατέθεσε το αίτημα, πιστεύω, για να δείξει πως ενδιαφέρεται και να κερδίσει κι άλλο μέχρι να απαντήσει το Υπουργείο.

Δήμαρχε, εάν έχεις εναλλακτική λύση, βάλε μπροστά για να την κάνεις πράξη.

Αλλιώς, θα αποχωρήσεις κι εσύ από τον δημαρχιακό θώκο και ο Δήμος Θάσου θα παραμένει χωρίς σύγχρονο και λειτουργικό Δημαρχείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.