Ατάκες???

0

Οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί εντάχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά ακόμα δεν τους ανατέθηκαν αρμοδιότητες, γιατί δεν εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα!

Ερωτώ. Το Προεδρικό Διάταγμα θα το υπογράψει ο Κάρολος Παπούλιας, ή ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Μέχρι να υπογραφεί, λοιπόν, το Π.Δ. (Προεδρικό Διάταγμα), στο κέντρο της Καβάλας θα επικρατεί ένα μπάχαλο.

Όχι ότι πριν τη διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας τα πράγματα ήταν καλύτερα;

Ίσως εάν οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί αποκτήσουν τις αρμοδιότητές τους και έχουν τη στήριξη μιας αρχής, όπως είναι η ΕΛ.ΑΣ., κάποιοι εκ συστήματος παραβάτες του νόμου να σκεφτούν περισσότερο να παρανομήσουν.

Ο Ηλίας Ιωαννίδης ζήτησε από την δήμαρχο να κάνει κάτι ο Δήμος Καβάλας, ώστε να διατηρούνται ελεύθερες οι θέσεις για τα φορτηγά των εταιρειών μεταφορών.

Εδώ σταθμεύουν πάνω στις ράμπες των ατόμων με κινητικά προβλήματα, Ηλία μου, θα κωλώσουν στις θέσεις για τις φορτοεκφορτώσεις;

Οι πεζόδρομοι, επίσης, έχουν γίνει πάρκινγκ για τα δίκυκλα. Κατεβαίνει ο «κάου μπόι» με την μοτοσυκλέτα στο κέντρο της πόλης και μπαίνει στον πεζόδρομο, για να σταθμεύσει απέναντι από την καφετέρια που θα πιει τον καφέ του.

Εάν προσθέσετε τα τραπεζοκαθίσματα και τα εμπορεύματα μερικών καταστηματαρχών, θα συμπληρωθεί η εικόνα των «πεζόδρομων» στην Καβάλα.

Πώς να «βάλει χέρι» ο Δήμος σ’ αυτούς που έχουν μυαλό κουκούτσι; Μόνο με πρόστιμα ίσως φιλοτιμηθούν και αλλάξουν νοοτροπία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.