Ατάκες???

0

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, έμαθα, ανακοίνωσε (περιχαρής) στους συναδέλφους στη διοίκηση, ότι θα μπούνε στο ταμείο του φορέα γύρω στα δεκαπέντε χιλιάρικα από τη φετινή έκθεση (KAVALAEXPO).

Σε καλή μεριά πρόεδρε. Εύχομαι του χρόνου να τα διπλασιάσετε.

Τελικά, έπρεπε να παραχωρηθεί στο Επιμελητήριο Καβάλας το εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη, για να αξιοποιηθεί και για να έχει οικονομικό κέρδος το Επιμελητήριο από την έκθεση.

Εάν παρέμενε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας η κυριότητα, ακόμα θα ήταν «περιστερώνας».

Να συγχαρώ, λοιπόν, τον Άρη Γιαννακίδη και τον Αρχέλαο Γρανά για την απόφαση που πήραν και το προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο που την ενέκρινε.

Αποφάσισαν το αυτονόητο, αλλά στην Ελλάδα είναι μεγάλο κατόρθωμα να κάνεις το αυτονόητο.

Ακόμα να ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι μειώνει, ή καταργεί, τον ειδικό φόρο χρήσης του φυσικού αερίου στη βιομηχανία λιπασμάτων.

Ακόμα να ανακοινώσει η κυβέρνηση την εξίσωση του ποσοστού επιδότησης του κόστους μισθοδοσίας στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η κυβέρνηση και οι κυβερνητικοί βουλευτές, έχουν άλλες, πιο σημαντικές, προτεραιότητες, όπως είναι το εθνικής σημασίας έργο του αγωγού T.A.P. και η εθνικής σημασίας επένδυση του πλωτού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου από τη Δ.ΕΠ.Α.

Σκασίλα τους για τη βιομηχανία λιπασμάτων και τις επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο, ή φεύγουν στη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Τουρκία κ.α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.