Ατάκες???

0

Έχει γούστο αυτό που θα γίνει στο Δήμο Νέστου.

Θα βγει, είπε, ο δήμαρχος, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, στη γύρα, για να παρακαλέσει τους συναδέλφους του, να του δώσουν πίσω, προσωρινά, μερικούς από τους μηχανικούς που έφυγαν από το Δήμο με την κινητικότητα.

Μου θυμίζει τις ομάδες ποδοσφαίρου, που πουλάνε τους παίκτες τους και μετά, απευθύνονται στις ομάδες που τους έδωσαν, για να εξασφαλίσουν την παραχώρηση τους υπό μορφή δανεισμού.

Ο προηγούμενος δήμαρχος, ο Σάββας Μιχαηλίδης, έκανε το «ξεσκαρτάρισμα», αλλά ο Δήμος Νέστου έμεινε χωρίς μηχανικούς!

Σάββα μου, ακόμα και ο πιο τρελός πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν πουλάει όλους τους καλούς παίκτες της ομάδας στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

Εσύ τον απογύμνωσες, τελείως, το Δήμο και δεν μπορεί να συνεχίσει τα έργα που άφησες, ή να κάνει νέα, χωρίς μηχανικούς.

Εάν ήταν ομάδα ποδοσφαίρου, θα κινδύνευε με υποβιβασμό κατηγορίας.

Να ευχηθώ, ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος να καταφέρει να υπογράψει τις υποσχετικές παραχώρησης, τις προγραμματικές συμβάσεις ήθελα να γράψω, με τους μηχανικούς που εργάζονται, πλέον, σε άλλους Δήμους, για να μην τιναχτεί στον αέρα το πρόγραμμα τεχνικών έργων του Δήμου Νέστου.

Μια και ανέφερα για μεταγραφές, δανεισμούς και υποσχετικές, στο Δήμο Καβάλας ο Κωστής Σιμιτσής σκέφτηκε να διασφαλίσει την επόμενη δημοτική αρχή, κάνοντας συμβόλαιο ενός έτους, με «οψιόν» ανανέωσης τριών ετών, για την ασφαλιστική κάλυψη όλων των δημοτικών οχημάτων.

Η παραγοντική εμπειρία που απέκτησε από την ενασχόλησή του με το μπάσκετ, του φάνηκε χρήσιμη στην προκειμένη απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.