Ατάκες???

0

Έπρεπε να οριστεί το γήπεδο της Ελευθερούπολης για τη διεξαγωγή του αγώνα των ομάδων του Άρη Ακροποτάμου και του Άρη Θεσσαλονίκης, για να τοποθετηθεί ένα κιγκλίδωμα στην κερκίδα.

Ελπίζω ότι ο νέος δήμαρχος, ο Φίλιππος Αναστασιάδης, θα κάνει κι άλλες παρεμβάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής και παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου στο δημοτικό γήπεδο.

Δεν γίνεται, π.χ., οι δημοσιογράφοι να παρακολουθούν τα παιχνίδια όρθιοι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ή στην κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους.

Η επόμενη παρέμβαση, λοιπόν, πρέπει να είναι η κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων κι ας μειωθεί η χωρητικότητα της κερκίδας.

Κι αν δεν θέλει ο δήμαρχος Παγγαίου, ή οι παράγοντες της τοπικής ομάδας του Ορφέα Ελευθερούπολης, που χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο, να μειωθεί η χωρητικότητα, καταθέτω μία πιο εξεζητημένη πρόταση.

Να κατασκευαστεί δεύτερη κερκίδα, με δημοσιογραφικά θεωρεία, στην απέναντι πλευρά του γηπέδου (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο).

Και επιτέλους, κάποτε το δημοτικό αυτό γυμναστήριο πρέπει να αποκτήσει και ταρτάν για τον στίβο.

Τα ίδια ισχύουν και για το άλλο μεγάλο γήπεδο του Νομού στην πρωτεύουσα του Δήμου Νέστου, την Χρυσούπολη, όπου δεν υπάρχουν ούτε θεωρεία για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, ούτε στέγαστρο για τους θεατές κ.ά. υποδομές.

Περιμένω να δω τι θα σκεφτούνε οι δύο δήμαρχοι, για να βρούνε τα χρήματα και να βελτιώσουν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.