Ατάκες???

0

Έπειτα από πολύ καιρό αδράνειας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καβάλας, πραγματοποίησε, χθες το απόγευμα, μία κομματική εκδήλωση.

Ο νέος γραμματέας, Ιορδάνης Χοροζίδης, κάνει μία προσπάθεια αναδιοργάνωσης και αναγέννησης της Νομαρχιακής Επιτροπής, με την ελπίδα πως θα ανταποκριθούν τα παλιά στελέχη, η νέα γενιά και οι πολίτες.

Σύντροφε Ιορδάνη, ανέλαβες πολύ δύσκολο έργο, αφού ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπείς, βρίσκεται στο ναδίρ της πολύχρονης ιστορίας του.

Αν θέλεις την ταπεινή μου άποψη, οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αναζητούν άλλους πολιτικούς φορείς, για να εναποθέσουν την ελπίδα τους, για διέξοδο από το αδιέξοδο των τελευταίων χρόνων.

Η ελπίδα, πάντως, πεθαίνει τελευταία. Και όσο υπάρχει, ακόμα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., μπορεί να ελπίζει ότι θα έρθει η (εκλογική) ανάκαμψη.

Από την άλλη πλευρά, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δηλαδή, άρχισαν να «προβάρουν το κοστούμι» της κυβέρνησης.

Εύχονται τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων να επαληθευτούν και στην κάλπη, την ημέρα που θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές.

Στο Νομό Καβάλας, τα στελέχη του κόμματος, είναι φανερό ότι έχουν άλλο αέρα. Αυτό των εν δυνάμει κυβερνητών.

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας έχει «θορυβηθεί», γι’ αυτό έκανε την «κίνηση αντιπερισπασμού» και προσκάλεσε στην Καβάλα, για να μιλήσει, το προβεβλημένο κομματικό και κυβερνητικό στέλεχος, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο «Εύρι» θα έρθει, λοιπόν, για να τονώσει το ηθικό των τοπικών στελεχών και ψηφοφόρων της κυβερνώσας παράταξης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.