Ατάκες???

0

«Μπαλάκι» έγινε ο αγωγός T.A.P. και πότε μεταφέρεται βορειότερα, πότε νοτιότερα, πότε περνάει μέσα από χωράφια, πότε από μη καλλιεργήσιμη γη, πότε από αγροτικούς δρόμους κ.λπ.

Οι εταιρείες που θα τον κατασκευάσουν αλλάζουν τη χάραξη, μόνο εκεί που δεν έχουν πρόβλημα να την αλλάξουν. Όπως έκαναν στη Νέα Καρβάλη.

Για το υπόλοιπο τμήμα και ειδικά το επίμαχο που θέλουν να διασχίζει τα Τενάγη Φιλίππων, λένε ότι το μελετούν ακόμα.

Και αφού το μελετήσουν, καταλήγουν στην ίδια, πάνω-κάτω, πρόταση.

Κι άντε πάλι από την αρχή, να συγκαλούνται συσκέψεις και να γίνεται διαπραγμάτευση, όχι για να βρεθεί η λύση που δεν θα θίγει τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών, αλλά για να υιοθετηθεί η πρόταση των εταιρειών.

Το έγραψα και θα το ξαναγράψω. Δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί οι γενικές συνελεύσεις και οι εκλογές των δασκάλων και των καθηγητών, πρέπει να γίνονται τις καθημερινές ημέρες που λειτουργούν τα σχολεία.

Εάν οι δάσκαλοι, που είχαν χθες (Τρίτη) γενική συνέλευση και εκλογές, έκαναν τη διαδικασία αυτή το Σάββατο, ας πούμε, θα είχαν μικρότερη συμμετοχή;

Δεν μπορούν να «θυσιάσουν» ένα Σαββατοκύριακο κάθε δύο, τρία χρόνια, που είναι οι εκλογές τους, ή κάθε χρόνο που κάνουν την τακτική γενική συνέλευση, για να μην κλείσουν τα σχολεία;

Μετά, αναρωτιόμαστε γιατί υποβαθμίζεται η δημόσια εκπαίδευση και βασιλεύει η παραπαιδεία στη χώρα αυτή.

Όταν κλείνουν τα σχολεία, για τέτοια θέματα, είναι επόμενο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.