Ατάκες???

0

Εφιάλτες βλέπει στον ύπνο και στον ξύπνιο του ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, με τα προβλήματα που βρίσκει μπροστά του, όσο «σκαλίζει τις παλιές πληγές» στο Δήμο Νέστου.

Χθες, μάλιστα, δεν άντεξε και είπε τον «πόνο» του στο δημοτικό συμβούλιο, για τις διαδοχικές επισκέψεις που δέχτηκε στο Δημαρχείο, από άτομα που ζητούν τα χρήματά τους.

Όλοι, είπε, ζητούσαν χρήματα από την «Αναπτυξιακή» του Δήμου.

Τι να του ευχηθώ καρντάσια; Καλά ξεμπερδέματα Βαγγέλη μου. Θα έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, μία πενταετία, για να βρεις την άκρη.

Διαχειριστικός έλεγχος στην «Αναπτυξιακή» του Δήμου, διαχειριστικός έλεγχος στη δημοτική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ποιος ξέρει τι άλλο θα προκύψει.

Στο Δήμο Νέστου ο Βαγγέλης θα κάνει διαχειριστικούς ελέγχους, στο Δήμο Καβάλας η Δήμητρα κάνει Ε.Δ.Ε. (Ένορκες Διοικητικές Έρευνες), στο Δήμο Παγγαίου ο Φίλιππος «κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα» για την «προίκα» που του άφησε ο Ξουλόγης.

Μόνο ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ δεν έχει να ασχοληθεί με διαχειριστικούς ελέγχους και Ε.Δ.Ε., αφού «παρέλαβε» το Δήμο Θάσου από τον… εαυτό του.

Αλλά αυτός, ακόμα ταλαιπωρείται από την «προίκα» που πήρε από τον Λευτέρη Μερέση.

Δύο θητείες δήμαρχος κι ακόμα δεν ξεμπέρδεψε. Υπομονή, λοιπόν, στον Βαγγέλη, στη Δήμητρα και στον Φίλιππο.

Μακάρι να τους φτάσει η πρώτη θητεία για να νοικοκυρέψουν τους Δήμους τους και να ασχοληθούν με τη διοίκηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.